Login Form  

   

 

 

 

 

La Titularitat del nostre Centre pertany a la Parròquia Sant Joan Bosco. És la Parròquia la que delega la seva personalitat jurídica al Centre, la que cedeix gratuïtament els seus espais i la que es responsabilitza en últim terme de la qualitat de la gestió educativa, econòmica i oficial del Centre.

Per tant, ens regim pels criteris cristians que també marquen el ritme de tota la Comunitat Parroquial i dels organismes que la representen, l'animen i la governen. Per això participem de la Plataforma Educativa Don Bosco, que engloba tots els serveis educatius de la Parròquia ; del Consell Pastoral Parroquial, màxim òrgan de representació i govern de la mateixa; i de la Comunitat Parroquial , conjunt de totes les persones que entren dins el Projecte Educativo-Pastoral Parroquial .

Per això, la Titularitat ens demana respectar les persones a les quals se'ls ha confiat càrrecs directius, animar a participar a les altres activitats parroquials o d'alguns grups específics de la Parròquia , assistir als organismes parroquials abans esmentats, i ser flexibles a la coordinació dels espais amb les diferents demandes dels altres grups.

Cal ressaltar aquí que l'origen de la nostra acció educativa està en el compromís evangèlic per a la transformació i millora del món com a manera concreta de treballar per al Reialme de Déu.

 

   
© Colònies i Esplai Don Bosco i Centre Juvenil Meridiana - Q0800197F - Barcelona - 1987-2012