Login Form  

   

Juves

Cinefòrum: El Bola

Detalles

 

Després d'un temps sense donar notícies, tornem a arrencar, tornem a explicar el dia a dia de la nostra secció, i ho fem amb l'activitat d'aquesta setmana.

Aquest dissabte vam veure "El Bola", una pel·lícula que tracta el tema de la violència domèstica que pateix un noi de 13 anys. A partir d'aquí ens vam plantejar aquesta situació i la vam comparar amb d'altres que vivim en el nostre dia a dia.

Un cop més es va demostrar la capacitat que tenim per reflexionar al voltant de temes compromesos i comentar-ho amb tot el grup. Un dia enriquidor de cine i compartir experiències i idees amb els companys!

MusicART

Detalles

Un nou dia per als Juves al Centre Juvenil Don Bosco! Aquesta vegada amb una activitat més tranquil·la que les últimes setmanes.

La nostra sala estava buida de significat, no tenia color, i no la sentíem pròpia, així que ens hem decidit a omplir-la de les nostres vides, somnis i il·lusions, que han quedat plasmades en aquest immens pòster. A més, hem tingut oportunitat de compartir entre nosaltres algunes de les nostres experiències, la qual cosa fa que ens coneguem encara una mica millor, i hem acabat jugant a un joc tots junts.

Dia rodó per als Juves!!

Convivència als Juves!

Detalles

La secció dels Juves ja s'ha posat en marxa en aquest nou curs amb dues activitats de convivència i bon rotllo al centre juvenil. Ara ja hem recordat noms, colors preferits i número de peu dels nostre companys, i hem conegut als nouvinguts! També hem recordat les normes i hem fet una primera pluja d'idees d'algunes activitats que ens agradaria fer durant aquest curs! A més, hem passat la nit junts al centre juvenil, compartint experiències, mirant una pel·lícula de por i descobrint qui ronca, a qui li fan pudor el peus i qui està de mal humor quan s'aixeca de bon matí! Però tot això, són secrets de secció que no us explicarem pas! ;) 

Calendari 1r trimestre JUVES

Detalles

Recordatori Montserrat

Detalles

Atenció Juves!

Us recordem que aquest divendres a la tarda marxem a Montserrat, tots aquells que encara no heu portat l'autorització, la inscripció de l'esplai o els diners corresponents a cada cosa recordeu que el dijous 18 d'octubre (i únicament aquest dia) estarem a l'esplai per recollir-vos tot el que sigui necessari de 19.30h a 20.00h.

Recordeu també portar la targeta sanitària original, aigua, sopar, dinar, calçat adequat i un sac de dormir el divendres, i sigueu puntuals a les 19.00h, que és l'hora a la que hem quedat.

   
© Colònies i Esplai Don Bosco i Centre Juvenil Meridiana - Q0800197F - Barcelona - 1987-2012